Transport gratuit la comenzi peste 500 lei.

Coșul dvs. este gol.

Livrarea comenzilor 

Comenzile plasate pe site-ul www.beejou.ro ajung in posesia Cumparatorului prin firmele de curierat DPD si Fan Curier conform contractelor Ideea Start Solution SRL

 Livrarea prin curier: comenzile online se expedieaza cu ajutorul firmei de curierat pe intreg teritoriul Romaniei, de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 -17.00.

Costul de transport este un cost fix achitat de catre client in valoare de 20 de lei in toata tara, nu exista alte costuri suplimentare de livrare. Costul de transport fiind afisat in mod explicit in pasul 2 de finalizare a comenzii.

*Livrarea Gratuita :
Comenzile cu produse în valoare de minim 500 Ron beneficiază de Transport Gratuit.

*Returul este gratuit*:

Daca produsul nu va place sau nu este conform asteptarilor dumneavoastra il puteti returna fara nici-un cost. Taxa de retur este suportata de firma noastra. 

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare, cu posibilitatea prelungirii acestuia in cazuri exceptionale (sarbatori legale, etc.); in astfel de situatii, clientul este informat telefonic sau prin email de catre consultantii de vanzari Ideea Start Solution SRL asupra noii date de livrare si vor stabili impreuna o noua data de livrare.

Comenzile plasate pana in ora 16.00 in oricare din zilele lucratoare vor fi expediate de catre Vanzator in aceeasi zi, termenul estimat de livrare fiind urmatoarea zi lucratoare. 

Comenzile plasate dupa ora 16.00 de luni pana vineri vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare, termenul estimat de livrare este de 1-2 zile lucratoare.

Ideea Start Solution SRL nu poate fi facut raspunzator pentru neregulile de livrare (intarziere livrare peste termenul estimat, ambalaje si produse deteriorate la transport, etc.), ele cad in sarcina firmei de curierat partenere dar vom depune toate demersurile necesare sa rezolvam situatia si sa multumim clientul nostru. 

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de catre Cumparator in plasarea comenzii sau crearea contului de utilizator, Ideea Start Solution SRL operand doar in baza informatiilor oferite de clientul sau

Multumim