Transport gratuit la comenzi peste 500 lei.

Coșul dvs. este gol.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Informatiile prezentate pe website-ul www.beejou.ro sunt proprietatea Ideea Start Solution SRL, cu sediul social in localitatea Buzau in Bulevardul Stadionului, judetul Buzau, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J10/1457/2018 avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala CUI 37975349, si sunt destinate exclusiv utilizatorilor sai in scop informativ si comercial.

Utilizarea website-ului, indiferent de scopul vizitei, informational sau comercial, implica acceptarea prezentei politici de Termeni si Conditii, asa cum este expusa in pagina de fata.  Ideea Start Solution SR isi rezerva dreptul de a revizui Termenii si Conditiile de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta orice modificare survenita cu privire la acesti Termeni si Conditii, dvs., utilizatorul, fiind unicul raspunzator de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea. In caz de neconformare, ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

Ideea Start Solution SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal. Intreaga Politica de Confidentialitate poate fi consultata mai jos/. Accesul si utilizarea website-ului este permisa doar conform prezentului document, indiferent de natura si calitatea vizitei (utilizare website ca vizitator, inregistrare in cont, achizitie de bunuri, etc).

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice,

Ideea Start Solution SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Ideea Start Solution SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza si cumpara de pe acest site, actiuni care implica acceptarea practicilor cuprinse in prezenta Politica de Confidentialitate, in scopul imbunatatirii continue a experientei de vizitare/ cumparare a utilizatorilor nostri pe site-ul www.beejou.ro (informari asupra statusului contului si al comenzilor, evaluarea serviciilor noastre si a produselor achizitionate de la  Ideea Start Solution SR etc), precum si a comunicarii diverselor promotii, activitati de marketing si servicii disponibile clientului Ideea Start Solution SRL

.

Ideea Start Solution SRL foloseste urmatoarele resurse pentru colectarea  datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si clientilor site-ului www.beejou.ro

–          Inregistrarea unei comenzi online pe site-ul www.beejou.ro

–          Formularul de abonare la newsletter-ul Ideea Start Solution SRL disponibil la adresa www.beejou.ro

–          Formularul de contact disponibil la adresa www.beejou.ro

–          Participarea la diverse actiuni de marketing (tombole si concursuri, formulare de evaluare a satisfactiei utilizator/ clientilor, etc.) organizate pe site-ul www.beejou.ro 

–          Alte formulare de solicitare date sau abonare disponibile pe site si in magazine

Completand datele in oricare din sursele specificate anterior, utilizatorul/ clientul accepta includerea datelor sale personale in baza de date a Ideea Start Solution SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate acestea sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Ideea Start Solution SRL, afiliatii si colaboratorii sai (parteneri logistici – firme de curierat, servicii de plata si bancare, etc – si de marketing – agentii media, sms-uri, etc., care furnizeaza servicii in numele nostru sau cu care colaboram in oferirea unui anumit serviciu, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare) in scopul desfasurarii, dar fara a se limita, la activitatile descrise la punctul 1.3. De asemenea, acest tip de informatii pot fi furnizate, doar la cererea ferma si expres formulata, institutiilor statului si organelor legislative in baza si in limitele prevederilor legale.

Pentru acces la informatii in afara celor cu caracter public oferite de site-ul www.beejou.ro, utilizatorul/ clientul se obliga sa: (1) furnizeze date adevarate, exacte si complete despre persoana sa, asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare, si (2) sa mentina si innoiasca, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca clientul va furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, Ideea Start Solution SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul deschis si poate refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.      

Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorul/ clientul beneficieaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora; pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul/ clientul va adresa o cerere scrisa, datata si semnata in atentia Ideea Start Solution SRL.

Ideea Start Solution SRL  foloseste newsletter-ul periodic pentru a le oferi acces utilizatorilor si clientilor sai la promotii, servicii noi, cupoane cadou sau alte mesaje cu caracter informational sau de felicitare, inclusiv sondaje de opinie. Utilizatorii au posibilitatea de a renunta la primirea newsletterului periodic prin dezabonare, optiune disponibila in fiecare dintre newsletterele Ideea Start Solution SRL.

Achizitiile online

Achizitia de bunuri si servicii pe site-ul www.beejou.ro se supune legislatiei privind Comertul Electronic (365/2002, 363/2007, OUG 34/2014), ceea ce presupune incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice pentru orice tranzactie efectuata in prezentul website, contracte care utilizeaza urmatorii termeni, avand sensurile specificate mai jos:

VanzatorIdeea Start Solution SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J10/1457/2018 avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala 37975349, denumita in continuare Ideea Start Solution SRL

Cumparator: orice persoana fizica sau entitate juridica care plaseaza o comanda pe site-ul www.beejou.ro

Comanda: modalitatea prin care Cumparatorul comunica Vanzatorului intentia de a achizitiona bunuri de pe site-ul www.beejou.ro

Confirmare plasare comanda: email transmis in mod automat la adresa oferita de Cumparator, la scurt timp dupa plasarea comenzii pe site-ul Vanzatorului si care contine toate detaliile comenzii plasate de client, asa cum au fost completate de acestea. E-mail-ul transmis de Vanzator reprezinta o confirmare a inregistrarii plasarii comenzii pe site-ul www.beejou.ro, si nu o confirmare in sine a comenzii.

Factura Fiscala: document fiscal transmis de catre Vanzator in coletul Cumparatorului. 

Termen de livrare: estimare aproximativa oferita in mod standard de catre Vanzator Cumparatorului, odata cu procesarea si confirmarea comenzii, termen care nu implica obligatii contractuale din partea Vanzatorului, intrucat este in stricta dependenta de firma de curierat agreata de Vanzator.

Politica de vanzare online

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.beejou.ro implica acceptarea acestor Termeni si Conditii, implicit a modului de comunicare (scrisa – electronica si verbala – telefonica) prin care Vanzatorul informeaza Cumparatorul cu privire la orice detalii referitoare la comanda plasata de acesta din urma.

Cumparatorul poate plasa comenzi online in orice moment al zilei, de luni pana duminica, si in urma carora va primi o Confirmare plasare comanda pe email.

Comenzile plasate sunt operate/ pregatite de operatorii Ideea Start Solution SRL zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 8.30 -17:00

In cazul in care produsele comandate sunt insuficiente pentru procesarea/ expedierea/ a comenzii) etc. reprezentantul Vanzatorului va contacta telefonic Cumparatorul. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de catre Cumparator in plasarea comenzii, Ideea Start Solution SRL operand doar in baza informatiilor oferite de clientul sau.

Comenzile plasate de luni pana vineri pana la ora 15.00 se vor expedia in aceeasi zi, aceasta fiind data de la care decurge termenul de livrare estimat de Vanzator. Comenzile plasate de luni pana joi dupa ora 15.00 vor fi expediate de catre Vanzator in ziua lucratoare imediat urmatoare, iar termenul estimat de livrare se calculeaza de la aceasta data. 

Comenzile plasate in weekend (vineri, dupa ora 15.00 – luni, ora 08.30) vor fi operate/ pregatite si confirmate, ulterior expediate, in cursul zilei de luni si marti, termenul de livrare estimat fiind calculat din momentul expedierii lor.

Vanzatorul depune toate eforturile pentru a mentine si afisa Cumparatorului stocuri si preturi actualizate pentru produsele oferite spre vanzare. In eventualitatea in care Vanzatorul constata lipsa stocului sau nevandabilitatea pentru unul sau mai multe produse din comanda plasata de Cumparator, un reprezentant al Vanzatorului va aduce la cunostinta acest aspect Cumparatorului (in scris sau verbal) in cel mai scurt timp, oferind informatii cu privire la data revenirii in stoc a produsului/ produselor, posibilitatea inlocuirii acestora, termenul aproximativ de livrare, etc. , anuland sau operand modificari asupra comenzii plasate de Cumparator in conformitate cu indicatiile transmise de acesta din urma.

Odata confirmata comanda, Cumparatorul va primi pe email o notificare de procesare a comenzii.

Comanda se expedieaza catre Cumparator impreuna cu un exemplar din Factura Fiscala aferent comenzii, precum si certificat calitate si conformitate  sau materiale informative apartinand Ideea Start Solution SRL sau partenerilor sai (pliante, brosuri, etc.)

Clauze și condiții de garanție 

Certificatul calitate si autenticitate Beejou.ro atestă că produsele îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate conform standardelor internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează. Acestea beneficiază de garanție în condițiile respectării regulilor de întrebuințare prevăzute. Perioada de garanție comercială este de 90 de zile de la data achiziției. Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, neglijență, purtare sau a utilizării neadecvate, care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă. Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit sau se va înlocui produsul. În cazul în care bijuteria nu poate fi reparată, în funcție de alegerea cumpărătorului, bijuteria defectă poate fi înlocuită cu un model similar.

Această garanție atestă faptul că bijuteria este din argint 925% sau aur 585% (14K) și nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare. Pentru bijuteriile prevăzute cu pietre (diamante, pietre prețioase și semiprețioase, zircon, strașuri), în cazul căderii acestora, producătorul sau vânzătorul le va înlocui, într-un termen rezonabil de 30 zile lucrătoare. Reparațiile de service pentru cazurile care nu sunt incluse în această garanție vor fi facturate cumpărătorului.

Livrarea comenzilor 

Comenzile plasate pe site-ul www.beejou.ro ajung in posesia Cumparatorului prin firmele de curierat DPD si Fan Curier conform contractelor Ideea Start Solution SRL

 Livrarea prin curier: comenzile online se expedieaza cu ajutorul firmei de curierat pe intreg teritoriul Romaniei, de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 -17.00.

Costul de transport este un cost fix achitat de catre client in valoare de 20 de lei in toata tara, nu exista alte costuri suplimentare de livrare. Costul de transport fiind afisat in mod explicit in pasul 2 de finalizare a comenzii.

*Livrarea Gratuita :
Comenzile cu produse în valoare de minim 500 Ron beneficiază de Transport Gratuit.

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare, cu posibilitatea prelungirii acestuia in cazuri exceptionale (sarbatori legale, etc.);

Comenzile plasate pana in ora 15.00 in oricare din zilele lucratoare vor fi expediate de catre Vanzator in aceeasi zi, termenul estimat de livrare fiind urmatoarea zi lucratoare. 

Comenzile plasate dupa ora 15.00 de luni pana vineri vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare, termenul estimat de livrare este de 1-2 zile lucratoare.

Ideea Start Solution SRL nu poate fi facut raspunzator pentru neregulile de livrare (intarziere livrare peste termenul estimat, ambalaje si produse deteriorate la transport, etc.), ele cad in sarcina firmei de curierat partenere dar vom depune toate demersurile necesare sa rezolvam situatia si sa multumim clientul nostru. 

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de catre Cumparator in plasarea comenzii, Ideea Start Solution SRL operand doar in baza informatiilor oferite de clientul sau

Preturile si plata comenzilor online

Toate preturile produselor din site-ul www.beejou.ro  sunt finale, afisate in Lei. Taxele de livrare a bunurilor comandate fixe, fiind comunicate in mod explicit clientului inainte de plasarea efectiva a comenzii, prin afisarea ei in timpul procesului de finalizare a acesteia, precum si in email-urile tranzactionale transmise clientului in urma inregistrarii comenzii sale in magazinul online.

Promotiile afisate de Ideea Start Solution SRL in magazinul online sunt valabile in limita stocului disponibil si/ sau in perioada de timp specificata.

Ideea Start Solution SRL depune permanent eforturi pentru ca informatiile de pret (dar si denumiri, caracteristici si specificatii  produse) afisate pe site-ul www.beejou.ro sa fie corecte, insa nu exclude erorile de factor uman care pot impacta preturile produselor. In astfel de cazuri, Ideea Start Solution SRL va informa Cumparatorul asupra situatiei aparute, oferindu-i posibilitatea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a o anula.

Ideea Start Solution SRL  isi rezerva dreptul de a face verificari de ordinul securitatii datelor oferite de Cumparator in bazele de date ale tertilor, pentru a preveni intentiile de fraudare. Ideea Start Solution SRL opereaza toate aceste verificari conform Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Detalii referitoare la acest aspect pot fi consultate citind Politica de Confidentialitate.

Comenzile online plasate pe site-ul www.beejou.ro pot fi achitate:

  • Ramburs
  • Plata online cu cardul

Plata ramburs

Cumparatorul plateste produsele comandate la livrarea acestora, urmand a primi din partea agentului firmei de curierat o chitanta pentru plata efectuata. Procedura este valabila atat pentru persoane fizice, cat si juridice.

Plata cu cardul

La efectuarea platii cu cardul a comenzilor plasate pe www.beejou.ro , Cumparatorul va trebui sa completeze datele solicitate de procesatorul de plati online, si anume:

  • Numarul cardului
  • Data expirarii cardului: luna si an
  • Codul CVV/ CVC: codul de securitate format din 3 sau 4 cifre si care se afla pe spatele cardului
  • Numele titularului de card

Tranzactia propriu-zisa se desfasoara pe pagina securizata a procesatorului de plati online Stripe cel mai mare procesator de plati la nivel mondial, datele introduse de client fiind confidentiale, accesibile intr-o forma criptata doar procesatorului platii.

Ideea Start Solution SRL  nu este responsabil de  eventualele comisioane percepute de banca pentru tranzactiile efectuate de client.

Ideea Start Solution SRL  nu percepe niciun comision Cumparatorului la efectuarea platii cu cardul pentru comenzile plasate online.

 

Returul comenzilor online

Serviciul de retur al produselor achizitionate online se aplica tuturor clientilor nostri persoane fizice, conform legislatiei in vigoare.

Produsele comercializate de Ideea Start Solution SRL in magazinul online www.beejou.ro pot fi returnate in maxim 30 de zile de la receptionarea de catre client.

Pentru a-si exercita dreptul de retur, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract prin telefon la numarul 0756707157 sau la adresa de mail contact@beejou.ro.

Produsele returnate trebuie sa fie predate in starea in care au fost livrate/ ridicate, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/ electrice.

Produsele retur, respectand conditiile de mai sus, se vor returna prin curier. 

Returul este suportat de Ideea Start Solution SRL.

Rambursarea banilor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor, in contul IBAN al Cumparatorului. Se opreste doar taxa de transport dus catre client, returul este gratuit, fiind suportat de firma noastra. 

Ideea Start Solution SRL isi rezerva dreptul de a refuza procesarea comenzilor clientilor care au inregistrat retururi repetate, nejustificate.