Transport gratuit la comenzi peste 500 lei.

Coșul dvs. este gol.

Preturile si plata comenzilor online

Toate preturile produselor din site-ul www.beejou.ro  sunt finale, afisate in Lei Taxa de livrare este de 20 de lei in toata tara. 

Promotiile afisate de Ideea Start Solution SRL in magazinul online sunt valabile in limita stocului disponibil si/ sau in perioada de timp specificata.

Comenzile online plasate pe site-ul www.beejou.ro pot fi achitate:

  • Ramburs
  • Plata online cu cardul

Plata ramburs

Cumparatorul plateste produsele comandate la livrarea acestora, urmand a primi din partea agentului firmei de curierat o chitanta pentru plata efectuata. Procedura este valabila atat pentru persoane fizice, cat si juridice.

Plata cu cardul

La efectuarea platii cu cardul a comenzilor plasate pe www.beejou.ro , Cumparatorul va trebui sa completeze datele solicitate de procesatorul de plati online, si anume:

  • Numarul cardului
  • Data expirarii cardului: luna si anul
  • Codul CVV/ CVC: codul de securitate format din 3 sau 4 cifre si care se afla pe spatele cardului
  • Numele titularului de card

Tranzactia propriu-zisa se desfasoara pe pagina securizata a procesatorului de plati online Stripe, cel mai mare procesator de plati la nivel mondial, datele introduse de client fiind confidentiale, accesibile intr-o forma criptata doar procesatorului platii.

Ideea Start Solution SRL nu este responsabil de  eventualele comisioane percepute de banca pentru tranzactiile efectuate de client.

Ideea Start Solution SRL nu percepe niciun comision Cumparatorului la efectuarea platii cu cardul pentru comenzile plasate online.

 

Returul comenzilor online

Serviciul de retur al produselor achizitionate online se aplica tuturor clientilor nostri persoane fizice si juridice, conform legislatiei in vigoare.

Produsele comercializate de Ideea Start Solution SRL in magazinul online www.beejou.ro pot fi returnate in maxim 30 de zile de la receptionarea de catre client.

Pentru a-si exercita dreptul de retur, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, prin email la adresa contact@beejou.ro sau la numarul de telefon 0756707157 sau pe whatsapp la acelasi numar de telefon.

Returul este gratuit fiind support de Ideea Start Solution SRL

Rambursarea banilor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor, in contul IBAN al Cumparatorului (cont specificat de acesta). Se opreste doar taxa de transport dus catre client, returul este gratuit, fiind suportat de firma noastra. 

Ideea Start Solution SRL isi rezerva dreptul de a refuza procesarea comenzilor clientilor care au inregistrat retururi repetate, nejustificate.

Multumim