Transport gratuit la comenzi peste 500 lei.

Coșul dvs. este gol.

Returul comenzilor online

Serviciul de retur al produselor achizitionate online se aplica tuturor clientilor nostri persoane fizice si persoane juridice, conform legislatiei in vigoare.

Produsele comercializate de Ideea Start Solution SRL in magazinul online www.beejou.ro pot fi returnate in maxim 30 de zile de la receptionarea de catre client.

Pentru a-si exercita dreptul de retur, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, prin email la adresa contact@beejou.ro sau la numarul de telefon 0756 707 157 disponibil si pe whatsapp.

Produsele returnate trebuie sa fie predate in starea in care au fost livrate/ ridicate, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri.

Produsele retur, respectand conditiile de mai sus, se vor returna prin curier, plata curierului va fi suportata de firma noastra. 

Returul este gratuit si este suportat de firma Ideea Start Solution SRL.

Rambursarea banilor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor, in contul IBAN al Cumparatorului (cont specificat de acesta in mail sau prin telefon). Se opreste doar taxa de transport dus catre client, returul fiind gratuit si suportat de firma noastra. 

Ideea Start Solution SRL  isi rezerva dreptul de a refuza procesarea comenzilor clientilor care au inregistrat retururi repetate, nejustificate.